Over gofluo

Hippe bodyglowers voor volwassenen en kinderen

Voor we de deur uitgaan kiezen we heel zorgvuldig onze outfit uit, van een stijlvol T-shirt tot een paar matching schoenen. Waarom zou je jouw fluo-accenten niet met net zoveel zorg uitkiezen, passend bij je persoonlijke stijl en de outfit die je eronder draagt? Gofluo is ervan overtuigd dat fluojasjes, rugzakhoezen en andere reflecterende accessoires er ook hip en modieus kunnen uitzien. Met onze bodyglowers ga jij veilig én good-looking de straat op.

Go smart, go safe, Gofluo!

Elke dag springen we met duizenden de fiets op of stappen we naar school of naar het werk. Om te ontspannen gaan we joggen, wandelen met de hond of nog snel een ritje maken op de koersfiets. Op al die momenten is het als zwakke weggebruiker extra belangrijk om de juiste reflecterende accessoires te dragen. Gofluo maakt van jou een echte eyecatcher en verkleint de kans op een ongeval tijdens jouw commuting of ontspanningsmoment. Winter, zomer, ochtend of avond – zichtbaar zijn in het verkeer is altijd een must.

Veiligheid aangepast aan jouw urban lifestyle

Hoewel veiligheid cruciaal is, past een doorsnee fluohesje niet meteen binnen ons idee van een leuke urban outfit. Dat vond ook modeontwerper Julie Vets, die op zoek was naar fluorescerende én mooie accessoires voor zichzelf en haar gezin. Die vond ze niet, dus ging de Antwerpse aan de slag met haar ervaring om als eerste een modebewuste collectie jasjes, rugzakhoezen en andere fluo-items op de markt te brengen. 

Niemand gaat nog ongezien de straat op met de bodyglowers van Gofluo. Ook wie modebewust door het leven gaat trekt met plezier een bodyglower aan. De statement pieces zijn namelijk meer dan een veiligheidsvoorzorg – het zijn kleurrijke, stijlvolle accessoires. Gofluo fans herken je van ver in jasjes met flatterende pasvormen, zonnige tinten en leuke motieven die de voet- en fietspaden kleuren.

“Op een leuke en toegankelijke manier wil ik jong en oud motiveren om zich zichtbaar te maken op straat,” vertelt Julie. “En we staan niet stil: we kijken constant hoe we betere en innovatieve producten kunnen ontwerpen. Zo werken we nu aan een sportlijn met een rekbare stof die ademt, maar ook aan modieuze regenjassen voor volwassenen en reflecterende fietstassen.”

Het eigentijdse design van de bodyglowers staat voorop, maar Julie verliest veiligheid geen seconde uit het oog. Alle Gofluo items zijn functioneel ontworpen voor dagelijkse activiteiten en de kinderjasjes werden goedgekeurd volgens de Europese EN1150-normen.

Gofluo steunt Vlaamse initiatieven
Wist je dat Gofluo sponsor is van het project
Helm Op Fluo Top? Samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde motiveren we op die manier schoolkinderen om met een helm op én een fluohesje aan naar school te fietsen. Vijftig veilige leerlingen – in klasjes vanuit heel Vlaanderen – kunnen zo elk jaar een hippe Gofluo bodyglower winnen om nog cooler naar school te fietsen. 

Opvallend de deur uit met onze laatste collectie bodyglowers?